BedrijfsFinanciering vergelijken

Gemakkelijk berekenen van jouw Bedrijfsfinancierings mogelijkheden? Maak nu de berekening en kijk welke banken iets voor jou kunnen betekenen.

Partners

Wij werken samen met de volgende Zakelijke financiering verstrekkers

Waarom een zakelijke financiering afsluiten via Financiering.nl

01.

Online aanvragen

Vul in waarvoor je graag de berekening wilt maken.

02.

Bekijk alle mogelijkheden

In het overzicht krijg je direct terug welke banken tegen welke voorwaarden financieren.

03.

Aanvragen

Direct het aanvraagproces ingaan voor het aanvragen van jouw zakelijke financiering.

Wat zeggen onze klanten over onze zakelijke Financieringen.

Woman in Leather Shop
Counting Home Finances

Waarom een zakelijke financiering

Er zijn verschillende redenen om een zakelijke financiering af te sluiten. Zo is deze bedrijfsfinanciering onder meer geschikt voor de aankoop van een bedrijfspand of de aanschaf van nieuwe machines en/of voertuigen. Ook voor het uitbreiden van jouw bedrijf kun je een zakelijke financiering gebruiken. Twijfel je nog of zo’n bedrijfsfinanciering iets voor jou is? Wij vertellen jou er alles over, zodat je straks een weloverwogen keuze kunt maken!

Zakelijke financiering afsluiten online.

Heb je geld nodig om bijvoorbeeld een bedrijfspand te kopen? Of heb je nieuwe machines of voertuigen nodig? Dan moet je investeren. Zet deze investering niet direct uit jouw hoofd wanneer je hier niet genoeg eigen vermogen voor hebt. Nee, want een zakelijke financiering kan jou helpen om de aankoop alsnog te realiseren. Met zo’n bedrijfsfinanciering leen je geld. Wanneer je de lening krijgt, ontvang je het geld vaak direct op jouw rekening. Hierdoor kun je de gewenste investering direct doen. 

 

Geld lenen kost geld. Dit is bij een zakelijke financiering niet anders. Je sluit immers een lening af en de geldverstrekker moet hier ook aan verdienen. Daarom betaal je ook rente over een zakelijke lening. Ga er niet klakkeloos vanuit dat de rente bij iedere geldverstrekker hetzelfde is, want dat is niet het geval. De rente over een bedrijfsfinanciering hangt namelijk af van een aantal factoren. Zo spelen de looptijd van de rente en het te lenen bedrag mee. Wil je de bedrijfsfinanciering met de laagste rente? Vergelijk de verschillende leningen dan altijd eerst met elkaar alvorens je een zakelijke financiering afsluit. 

Voor een bedrijfsfinanciering kun je tegenwoordig bij verschillende partijen terecht. Van vroeger uit richten veel ondernemers zich tot een bank, omdat je een aantal jaar geleden alleen hier nog maar geld kon lenen. Wil jij ook een zakelijk financiering afsluiten bij een bank? Dan ben je ongetwijfeld benieuwd bij welke banken jij aan kunt kloppen voor een bedrijfsfinanciering. Dit zijn er tegenwoordig behoorlijk wat. Vergelijk de banken zorgvuldig met elkaar alvorens je een keuze maakt. Door banken met elkaar te vergelijken, kun je namelijk flink besparen op een zakelijke financiering.

 

Ben je net een eigen bedrijf begonnen en zoek je naar een bedrijfspand? Dan kun je een pand huren. Je betaalt in dat geval maandelijks huur, maar het pand wordt nooit jouw eigendom. Dit is wel het geval wanneer je het pand koopt. Ontbreekt het jou aan de financiële middelen om een bedrijfspand te kopen? Sluit dan een zakelijke financiering af. Met deze bedrijfsfinanciering leen je geld, waardoor het alsnog mogelijk wordt om een bedrijfspand aan te kopen. Je lost deze lening maandelijks af, waardoor het bedrijfspand steeds meer jouw eigendom wordt. 

Er zijn genoeg ondernemers die niet weten waarvoor een zakelijke financiering afsluiten nodig is. Wanneer je over voldoende eigen vermogen beschikt ,doe je de investering mogelijk met dit geld. Dat kan, maar dit brengt ook risico’s met zich mee. Waarom? Omdat je zo minder geld beschikbaar hebt voor andere (noodzakelijke) uitgaven. Met een zakelijke financiering houd je genoeg over om te investeren wanneer dit nodig is. Je kunt deze bedrijfsfinanciering onder meer gebruiken voor het kopen van een bedrijfspand, maar ook om te investeren in machines en/of voertuigen. 

 

Er is niet altijd een onderpand bij een zakelijke financiering, maar er zijn genoeg geldverstrekkers die hier wel mee werken. Indien je kiest voor een bedrijfsfinanciering met onderpand, kan het bedrijfspand bijvoorbeeld als onderpand voor de lening dienen. Dit zorgt ervoor dat de geldverstrekker net wat meer zekerheid geeft, waardoor het makkelijker is om geld te lenen. Wil je een zakelijke financiering zonder onderpand? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Om te voorkomen dat je een verkeerde keuze maakt, raden wij je aan om goed te letten op het onderpand wanneer je op zoek bent naar een zakelijke financiering.