bedrijfslening

Een bedrijfslening afsluiten via Financiering.nl? Maak nu de berekening en kijk welke banken iets voor jou kunnen betekenen.

Partners

Wij werken samen met de volgende bedrijfslening verstrekkers

Waarom een bedrijfslening afsluiten via Financiering.nl

01.

Online aanvragen

Vul in waarvoor je graag de berekening wilt maken.

02.

Bekijk alle mogelijkheden

In het overzicht krijg je direct terug welke banken tegen welke voorwaarden financieren.

03.

Aanvragen

Direct het aanvraagproces ingaan voor het aanvragen van jouw zakelijke financiering.

Wat zeggen onze klanten over onze bedrijfslening.

Woman in Leather Shop
Counting Home Finances

Waarom een bedrijfslening?

Extremity excellent certainty discourse sincerity no he so resembled. Joy house worse arise total boy but. Elderly up chicken do at feeling is. Like seen drew no make fond at on rent. Behaviour her explained situation yet september gentleman are who. Is thought or pointed hearing he.

Zakelijke financiering afsluiten online.

Moet je een nieuwe machine kopen voor jouw bedrijf? Dan kost dit je flink wat geld. Mogelijk beschik je zelf niet over voldoende vermogen om de investering te kunnen doen. In dat geval kun je een bedrijfslening aanvragen. Met een bedrijfslening leen je geld, waardoor je alsnog de gewenste investering kunt doen. Een bedrijfslening aanvragen kan bij een bank, maar jij kunt je tegenwoordig ook richten tot een online kredietverstrekker. Voordat je een keuze maakt, raden wij je aan altijd eerst een vergelijking te maken. Alleen dan ben je namelijk in staat om de beste bedrijfslening te vinden. 

 

Net als bij andere leningen krijg je ook bij een bedrijfslening te maken met rente. Door deze rente wordt het voor een kredietverstrekker interessant om jou geld te lenen. Een veelgemaakte fout is dat ondernemers denken dat de rente zakelijke financiering overal hetzelfde is. Er kan zelfs behoorlijk wat verschil zitten tussen de rente die over een zakelijke financiering geheven wordt. Wil je voorkomen dat jij te veel rente betaalt? Vergelijk zakelijke financieringen dan eerst uitvoerig met elkaar voordat je de knoop doorhakt. Zodoende vind jij de goedkoopste zakelijke financiering. 

 

Er zijn talloze bedrijven in ons land die een bedrijfspand huren. In dat geval betaal je maandelijks huur om gebruikt te mogen maken van het pand. Nadeel hiervan is dat je hier verder niets van terugziet. Het pand blijft immers eigendom van de verhuurder. Een bedrijfspand kopen is  een stuk interessanter. Ontbreekt het jou aan het vermogen om dit te doen? Kijk dan of een bedrijfslening hypotheek tot de mogelijkheden behoort. Je leent in dat geval geld van een bank of online geldverstrekker om de aankoop van een bedrijfspand te financieren. Je betaalt maandelijks geld om de lening af te lossen, maar het pand wordt stukje bij beetje steeds meer jouw eigendom. 

 

Overweeg je om als zzp’er te beginnen? Dan kan dit je flink wat geld kosten. De kans is namelijk groot dat je behoorlijk wat benodigdheden aan moet schaffen, zoals gereedschappen of ander materiaal. Heb je niet voldoende eigen vermogen om dergelijke aankopen mogelijk te maken? Laat jouw droom dan niet direct varen. Een bedrijfslening zzp maakt het namelijk mogelijk om toch als zzp’er aan de slag te gaan. Zo’n lening helpt jou aan het benodigde bedrag, waardoor je toch alle aankopen kunt doen die noodzakelijk zijn om voor jezelf te beginnen. Sluit nooit de eerste de beste bedrijfslening zzp af, maar vergelijk de verschillende leningen eerst goed met elkaar.

Heb je een bedrijfslening lopen? Dan betaal je maandelijks geld om deze lening af te lossen. Daarnaast krijg je bij zo’n lening te maken met rente. Gedurende de lening kun je ontdekken dat de rente bij een andere kredietverstrekker fors lager ligt dan bij de kredietverstrekker waarbij jij jouw lening hebt lopen. Kijk in dat geval of de bedrijfslening oversluiten interessant is. Voor het oversluiten betaal je vaak een boete, waardoor dit op het eerste oog niet interessant lijkt. Toch kun je hierdoor geld besparen. Je betaalt immers een lagere rente. Een bedrijfslening oversluiten is alleen interessant wanneer de lagere rente jou meer oplevert dan de boete. die gepaard gaat met het oversluiten.

 

Ben je op zoek naar een zakelijke financiering? Dan kun je onder andere kiezen voor een kortlopende bedrijfslening. We spreken van een kortlopende bedrijfslening wanneer er sprake is van een lening met een looptijd van maximaal één jaar. Zo’n lening is onder meer geschikt voor het inkopen van voorraad, een grote investering of het tijdelijk aannemen van extra personeel. Ook binnen de kortlopende bedrijfsleningen zijn er grote verschillen. Wanneer je zo’n lening zoekt, raden wij e eveneens aan eerst een vergelijking te maken. Alleen dan ben je namelijk in staat om de beste kortlopende bedrijfslening te vinden.