Floryn krediet online berekenen

Bereken gemakkelijk de mogelijkheden van Floryn op Financiering.nl, met ons platform vraag je gemakkelijk een krediet aan bij meerdere verstrekkers tegelijk.

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Guy dressed in the grey t-shirt stretches his arms in the boxing gym with panoramic windows
zakelijke lening

Floryn als zakelijke lening verstrekker

Bij Floryn kunt u een zakelijk krediet aanvragen tot 2.000.000 euro. U kunt ook terecht bij Floryn voor een financiering van 10.000 euro. De aanbieder wordt gekenmerkt door de snelle doorlooptijd van de financiering. Aanvragen worden meestal op dezelfde dag behandeld (binnen twee minuten kunt u al een offerte opvragen) en binnen enkele werkdagen uitbetaald. In het verleden had Floryn de naam InvoiceFinance. Het product van Floryn is dusdanig gewijzigd (voorheen was het voornamelijk een factoring product), dat er met Floryn ook is gekozen voor een nieuwe naam.

Informatie over Floryn

 • U krijgt goed inzicht in uw debiteurenportefeuille door gebruik te maken van het online platform.(opnames, afschrijvingen, aflossingen en rente transacties) die worden geregeld via het platform)
 • Het aanmelden is gratis en kost weinig tijd.
 • Flexibel: U hoeft geen facturen in te dienen, maar juist de debiteuren worden verpand.
 • U kunt uw bestaande bankrekening gebruiken voor een zakelijk krediet bij InvoiceFinance. Er is geen aparte bankrekening nodig.

Anders dan bij andere kredietverstrekkers voert Floryn geen kredietcheck op uw onderneming uit. Het aanmelden is gratis en volledig online. Voor een aanmelding wordt u gevraagd om een aantal financiële gegevens van uw onderneming: recente cijfers, bankafschriften van de laatste drie maanden en een overzicht van openstaande debiteuren en crediteuren. U wordt op basis van de verstrekte gegevens beoordeeld, doorgaans binnen 24 uur.

— Opmerking —
Benodigde documenten
Voor aanvragen waarbij de relatie minder dan €150.000 per maand omzet, hebben wij enkel de bankafschriften van alle zakelijke rekeningen van de afgelopen 6 maanden (in PDF-formaat) (inclusief eventuele spaar-en G-rekeningen) nodig.

Wanneer een onderneming meer dan €150.000 omzet iedere maand hebben wij naast de bankafschriften aanvullende stukken nodig:
• Een meest recente jaarrekening
• Een kolommenbalans per heden
• Een lijst van openstaande debiteuren en crediteuren

Factoring

Als uw aanmelding bij Floryn is goedgekeurd, krijgt u toegang en een uitleg over het online platform. U kunt dan kiezen om 1 of al uw facturen te uploaden, en krijgt direct inzicht in de kosten. Na verwerking van de factuur wordt uw klant automatisch gevraagd om bevestiging. Zodra de bevestiging is ontvangen, betaalt Floryn u 85% van het factuurbedrag uit, minus de kosten. De klant kan op uw bedrijfsnaam betalen aan een speciale rekening. Na betaling van de factuur door de klant ontvangt u het restbedrag. Floryn stuurt de factuur uit naam van uw bedrijf en is alleen verantwoordelijk voor de financiering van uw debiteurenportefeuille. Dit betekent dat u verantwoordelijk bent voor of de facturen op tijd betaald worden. Betaalt een klant te laat, dan berekent Floryn de factureringskosten (gebaseerd op 1% van het factuurbedrag) door over het openstaande restbedrag, dat hierdoor vermindert. Zorg dus dat uw klanten op tijd betalen.

Flexibel krediet

Kiest u er voor om bij Floryn een flexibel zakelijk krediet aan te vragen, dan wordt uw aanvraag binnen 24 uur behandeld. Binnen een dag, na goedkeuring van het krediet, krijgt u het opgenomen bedrag op uw rekening gestort. Voor hoe veel geld u in aanmerking komt, is afhankelijk van de openstaande debiteuren. Voor een zakelijk krediet tot 150.000 euro is het verplicht om de bankafschriften van de afgelopen zes maanden op te sturen.  Voor hogere kredieten zal gevraagd worden naar uw recente jaarcijfers (, een kolommenbalans per heden) en een actuele debiteuren-crediteurenlijst.

 • De verantwoordelijkheid voor het indien nodig aanmanen van uw klant ligt nog steeds bij u.
 • De kosten zijn relatief hoger voor ondernemingen met lagere omzetten.
 • Inkomen van circa 10.000 euro per maand verplicht voor zakelijk krediet.
  • Uitsluitend beschikbaar voor business-to-business ZZP- of MKB-bedrijven met een omzet vanaf € 10.000 per maand, of € 15000,- indien het horeca betreft. Levering aan consumenten of export, of nog niet geleverde goederen of diensten, komen niet in aanmerking voor financiering.
  • U beschikt over recente financiële cijfers die zijn opgesteld door een accountant of een boekhoudpakket. Indien de aanvraag onder de € 150.000 euro is dan hebben ze alleen bankafschriften nodig.
  • Er is minimaal 6 maanden handelshistorie.

  Voorwaarden zakelijk krediet

  • Uw bedrijf moet ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel
  • U beschikt over een zakelijke rekening met daarop een omzet van circa 10.000 euro per maand

FAQ Floryn

Bij Floryn kunt u een zakelijk krediet aanvragen tot 2.000.000 euro. U kunt ook terecht bij Floryn voor een financiering van 10.000 euro.

De aanbieder wordt gekenmerkt door de snelle doorlooptijd van de financiering. Aanvragen worden meestal op dezelfde dag behandeld (binnen twee minuten kunt u al een offerte opvragen) en binnen enkele werkdagen uitbetaald. In het verleden had Floryn de naam InvoiceFinance.