Hoe u een zakelijke lening kunt krijgen zonder onderpand of borgstelling


Hoe Een Zakelijke Lening Krijgen Zonder Onderpand Of Borgstelling

1. Wat Zijn Zakelijke Leningen?

Zakelijke leningen zijn leningen bedoeld voor zakelijk gebruik. De geleende gelden kunnen worden gebruikt voor de start of groei van een bedrijf, de aankoop van materiaal of het renoveren van een gebouw of bedrijfseigendom, om maar een paar toepassingen te noemen.

2. Wat is Onderpand en Borgstelling?

Onderpand is eigendom dat wordt verstrekt als dekking voor de lening waarvoor een persoon heeft aangevraagd. Het zou kunnen worden gebruikt als het leningbedrag niet met interesse wordt terugbetaald. Borgerstelling is wanneer een derde partij een financiële verplichting aangaat om ervoor te zorgen dat de schuld wordt terugbetaald, als de persoon de lening niet terugbetaalt.

3. Wat Zijn De Vereisten?

Er zijn verschillende vereisten die moeten worden voldaan voordat u in aanmerking komt voor een zakelijke lening zonder borg of onderpand.

 • Uitstekend krediet: Uw kredietgeschiedenis moet schoon zijn om goedkeuring voor de lening aan te vragen. Als u recentelijk faillissement hebt aangevraagd, kunt u mogelijk niet in aanmerking komen voor de lening.
 • Stabiële inkomsten: Uw inkomstenbronnen moeten stabiel zijn en voldoende om de lening te kunnen terugbetalen. Als u geen consistent inkomen hebt, zal de lender mogelijk vragen om de lening met andere vermogenstitels te onderbouwen.
 • Voldoende eigen vermogen: De lender zal uw eigen vermogen transformeren als onderpand. Als u nog steeds weinig persoonlijk kapitaal heeft, kan de lender u vragen om externe investeerders voor de lening te zoeken of andere aanvullende vermogenstitels te verstrekken.

4. Waar Kunt U Een Zakelijke Lening Krijgen Zonder Onderpand Of Borgstelling?

Er zijn verschillende banken en andere financiële instellingen die zakelijke leningen zonder borgstelling en zonder onderpand verstrekken. Hier zijn enkele van de populairste opties:

 • Small Business Administration (SBA) leningen
 • Kredietunies
 • Particuliere financiers
 • Start-up leningen
 • Microfinanciering leningen
 • Peer-to-peer leningen

5. Wat Zijn De Kosten?

De kosten voor een zakelijke lening variëren sterk, afhankelijk van de hoeveelheid geleende gelden en de voorwaarden die de leningaanbieder stelt. U moet mogelijk een origineelbedrag betalen en een rentetarief. Er zijn ook andere eenmalige kosten die moeten worden betaald, zoals advocaatkosten, documentatiekosten of dienstengelden.

6. Hoe Kunt U Een Zakelijke Lening Krijgen Zonder Onderpand Of Borgstelling?

Om aan de eisen te voldoen, moet u eerst een gedetailleerd zakenplan opstellen waarin uw doel, de hoeveelheid geld die u nodig hebt, uw winstgevendheid en andere belangrijke informatie wordt vermeld. U moet ook een kredietcheck op uzelf uitvoeren en enkele documenten vaststellen die uw inkomstenbronnen bevestigen. Daarna kunt u een beoordelingsaanvraag bij de verschillende financiers indienen.

7. Belangrijkste Onderdelen Om Rekening Mee Te Houden

 • Rentevoet: Het is belangrijk dat u een lening zoekt met de laagste rentetarieven en de mogelijkheid om de lening vroegtijdig terug te betalen.
 • Aflossingstermijn: U moet een lening met een level payments (gelijke maandelijkse betalingen) optie selecteren, zodat u goed voorbereid bent op het stellen van betalingsschema’s en het regelen van verplichtingen.
 • Garantiegelden: Vaak is de leningaanbieder waarschijnlijk een thesaurie of een externe borg die een garantie wordt aangeboden. Dit betekent dat u betalingen moet voldoen op het garantiegeld wanneer de lening wordt geschonden door een causale uitstel of het niet terugbetalen.

In sommige gevallen kunt u mogelijk kwalificeren voor een lening zonder borgstelling of onderpand. Met andere woorden, gelieve de leningaanvaardingsvereisten na te lezen, de kosten te begrijpen en de financiële verplichtingen te begrijpen die u zou aangaan.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Gerelateerd nieuws