Zakelijke Lening Met Kredietvooruit

Bereken gemakkelijk de mogelijkheden van kredietvooruit op Financiering.nl, met ons platform vraag je gemakkelijk een krediet aan bij meerdere verstrekkers tegelijk.

Kredietvooruit als zakelijke lening verstrekker

Wie is Kredietvooruit?

De financiële dienstverlener SwishFund wil met KredietVooruit snel en makkelijk krediet aanbieden aan alle ondernemingen die daar behoefte aan hebben. De drempel voor het aanvragen is laag: de enige voorwaarde is dat uw bedrijf minimaal 1 jaar bestaat. Bij KredietVooruit kunt u zonder onderpand een bedrijfslening aanvragen van € 3.000 tot maximaal € 250.000. De looptijd is 3–6 maanden, waarbij u variabel aflost via uw PIN-apparaat of via 5 dagelijkse automatische incasso’s per week. Dit maakt KredietVooruit populair onder MKB-ondernemingen. Er is geen boete voor vervroegd aflossen. Na een snelle beoordeling van uw aanvraag wordt de aangevraagde lening binnen 24 uur overgemaakt.

Informatie over kredietvooruit

Voordelen van Kredietvooruit

 • U kunt gratis en vrijblijvend een kredietaanvraag doen.
 • De rente bij KredietVooruit is uitzonderlijk laag: 0,50% per maand.
 • Een lening aanvragen bij KredietVooruit is een eenvoudig proces.
 • Er komt relatief weinig administratie kijken bij het aanvragen van krediet.
 • Kredietaanvragen worden binnen 24 uur beoordeeld.
 • Makkelijk en flexibel aflossen met uw PIN-apparaat.
 • Heeft u geen PIN-apparaat? Dan is aflossen mogelijk met 5 maal per week dagelijkse automatische incasso.
 • Kunt u vervroegd aflossen door meer omzet? Dan krijgt u daar geen boete voor.
 • KredietVooruit vraagt niet om een onderpand bij het verstrekken van leningen.

Nadelen van Kredietvooruit

 • Niet geschikt voor ondernemingen jonger dan 1 jaar.
 • De looptijd is heel kort: maximaal 6 maanden, ongeacht hoe hoog het krediet is.
 • De richtlijn voor kredietaanvragen is een minimale omzet van € 50.000 per jaar.
 • Terugbetalen gaat volgens een vast percentage van uw omzet: er is geen ruimte om extra omzet anders in te zetten.

Voorwaarden

 • De onderneming waarvoor u krediet aanvraagt moet minimaal 1 jaar bestaan.
 • Let op: dit is geen voorwaarde, maar KredietVooruit stelt als richtlijn een minimum omzet van € 50.000 per jaar.

Voorwaarden

Bij KredietVooruit.nl kunt u krediet aanvragen van € 3.000 tot € 250.000, met een looptijd van 3-6 maanden. In drie eenvoudige stappen, waarin u enkele persoons- en bedrijfsgegevens invult, en opties kiest voor het krediet en de terugbetaling, vraagt u dit krediet aan. Na voltooiing van uw online aanvraag zal KredietVooruit.nl deze beoordelen, waarover u binnen 24 uur bericht ontvangt.

KredietVooruit beoordeelt kredietaanvragen op basis van vertrouwen in toekomstige omzet, gebaseerd op huidige omzetcijfers voor ondernemingen die minimaal één jaar bestaan. Als deze omzet past bij de hoogte en looptijd van het aangevraagde krediet, wordt uw kredietaanvraag waarschijnlijk goedgekeurd en hebt u het geld vaak al binnen 24 uur na goedkeuring op uw rekening staan.

Bij het afsluiten van het krediet hebt u de keuze uit een looptijd van 3 of 6 maanden. Het terugbetalen van het krediet en de rente gaat bij KredietVooruit via uw PIN-apparaat of via 5 maal per week een dagelijkse automatische incasso. In beide gevallen is de terugbetaling direct gerelateerd aan uw omzet, als een vast percentage. Maakt u op een dag meer omzet, dan lost u dus ook meer af. Als u daardoor eerder aflost dan de overeengekomen looptijd, levert dat geen boete op.

Door de volledig automatische aflossing hoeft u zich niet druk te maken of u misschien een termijn mist.

FAQ Kredietvooruit

De financiële dienstverlener SwishFund wil met KredietVooruit snel en makkelijk krediet aanbieden aan alle ondernemingen die daar behoefte aan hebben.

De drempel voor het aanvragen is laag: de enige voorwaarde is dat uw bedrijf minimaal 1 jaar bestaat. Bij KredietVooruit kunt u zonder onderpand een bedrijfslening aanvragen van € 3.000 tot maximaal € 250.000.