Geld lenen zakelijk

Geld lenen zakelijk en weten wat jouw mogelijkheden zijn? Wij hebben een een zakelijke lening vergelijker gemaakt om je verder te helpen!

Partners

Zakelijk geld lenenDoe je met de volgende verstrekkers

Waarom Zakelijk geld lenen via Financiering.nl

01.

Online aanvragen

Vul in waarvoor je graag de berekening wilt maken.

02.

Bekijk alle mogelijkheden

In het overzicht krijg je direct terug welke banken tegen welke voorwaarden financieren.

03.

Aanvragen

Direct het aanvraagproces ingaan voor het aanvragen van jouw zakelijke financiering.

Wat zeggen onze klanten over geld lenen zakelijk

Woman in Leather Shop
Counting Home Finances

Waarom zakelijk geld lenen.

Er zijn verschillende redenen om een zakelijke lening af te sluiten. Zo kun je bijvoorbeeld zakelijk geld lenen om te investeren in inventaris of in uitbreiding van jouw bedrijf. Wil je zakelijk geld lenen? Dan betaal je hier rente over. Deze rente verschilt vaak per lening en per geldverstrekker. Maak daarom altijd eerst een vergelijking voordat je een definitieve keuze maakt voor zakelijke geld lenen.

Lenen zakelijk? Bekijk hier de uitleg.

Heb je geld nodig om in jouw bedrijf te investeren? Dan kun je zakelijk geld lenen. Je kunt hiervoor bij een bank terecht, maar je kunt je ook richten tot een online kredietverstrekker. Wanneer jouw aanvraag voor zakelijk geld lenen is goedgekeurd, ontvang je het gewenste bedrag. Indien het een zakelijke lening betreft, wordt het gehele bedrag direct op jouw rekening gestort. Gaat het om zakelijk krediet? Dan zet de geldverstrekker het gewenste bedrag voor jou klaar. Hier kun je vervolgens telkens geld van opnemen wanneer dit nodig is, zolang je onder de limiet blijft. Besef je wel dat zakelijk lenen geld kost. Net als bij andere leningen betaal je namelijk ook rente over een zakelijke lening. 

 

Wanneer je een zakelijke lening afsluit, los je deze binnen de afgesproken termijn af. Vaak betaal je maandelijks een bedrag. Aan het einde van de rit heb je meer betaald dan je geleend hebt. Dit komt door de rente die over een zakelijke lening geheven wordt. Dankzij deze rente verdient een geldverstrekker aan het uitlenen van het geld. De rente voor zakelijk geld lenen is niet overal hetzelfde. Sluit daarom nooit een zakelijke lenig af zonder een vergelijking te maken. Kijk hierbij onder meer naar de rente. Door de rente voor zakelijke leningen met elkaar te vergelijken, ben jij in staat om de goedkoopste zakelijke lening te vinden 

 

Het inrichten van een bedrijfspand brengt kosten met zich mee. Heb je hier zelf niet voldoende geld voor, bijvoorbeeld omdat je al allerlei andere uitgaven gedaan hebt? Dan kun je zakelijk geld lenen voor inventaris. Je sluit in dat geval een zakelijke lening af. Dit kan bij een bank, maar ook bij een andere (online) geldverstrekker. Zodra jouw aanvraag voor de lening wordt goedgekeurd en de handtekeningen gezet zijn, wordt het gewenste bedrag vrijgegeven door de geldverstrekker. Jij kunt hier vervolgens direct uit putten om spullen voor de inventaris te kopen. Let wel op: je betaalt rente over zakelijk geld lenen voor inventaris. Hierdoor ben je altijd meer geld kwijt dan het bedrag dat je leent. 

 

Als ondernemer kan het zijn dat je op korte termijn geld nodig hebt om bijvoorbeeld een noodgedwongen investering te doen. Helaas heeft niet iedereen het benodigde bedrag direct beschikbaar. Geldt dit ook voor jou? Sluit dan een zakelijke lening af. Indien je de lening afsluit bij een online kredietverstrekker, kun je snel zakelijk geld lenen. Je kunt namelijk direct een aanvraag doen. Deze dien je te vergezellen van de gevraagde documenten. Keurt de kredietverstrekker jouw aanvraag goed? Dan hoef jij alleen jouw handtekening nog maar onder de lening te zetten. Zodra alles geregeld is, is het geld beschikbaar en kun jij het direct gebruiken om te investeren in jouw bedrijf. 

 

Sluit je een lening af voor jouw bedrijf? Dan krijg je te maken met zakelijke rente. Deze rente komt bovenop het bedrag dat jij leent. Sommige ondernemers denken dat bij geld lenen de zakelijke rente altijd hetzelfde is. Dit is een misvatting. Zo is de rente bij een zakelijke lening bijvoorbeeld anders dan bij zakelijk krediet. Ook de hoogte van het bedrag dat je leent en de looptijd van de zakelijke lening speelt mee in het bepalen van de rente. Wil je voorkomen dat je te veel betaalt voor de lening? Vergelijk zakelijke leningen dan met elkaar. Op deze manier zie je direct hoeveel rente jij betaalt. Zodoende voorkom je dat je onnodige kosten maakt voor een zakelijke lening.

 

Wanneer je zakelijk geld wilt lenen, moet je vaak allerlei documenten aanleveren. De meeste geldverstrekkers willen ook jaarcijfers zien. Indien deze ontbreken of niet bepaald goed zijn, kun je een zakelijke lening waarschijnlijk wel op jouw buik schrijven. Toch is het niet overal noodzakelijk om jaarcijfers aan te leveren. Bij sommige geldverstrekkers kun je namelijk zakelijk geld lenen zonder jaarcijfers. Wanneer jouw aanvraag goedgekeurd wordt, ontvang je gewoon het gewenste bedrag op jouw rekening en kun je alsnog investeren in jouw bedrijf. Ook zonder (goede) jaarcijfers kun je er dus voor zorgen dat jouw bedrijf blijft groeien.