zakelijke lening

SwishFund Online Berekenen

Bereken gemakkelijk de mogelijkheden van SwishFund op Financiering.nl, met ons platform vraag je gemakkelijk een krediet aan bij meerdere verstrekkers tegelijk.

SwishFund als zakelijke lening verstrekker

Wie is Swishfund?

Swishfund is een innovatieve financiële dienstverlener die werd opgericht door ondernemers. Het doel van Swishfund is om mede-ondernemers te helpen met een duwtje in de goede richting. Dit doen ze door snelle en simpele kredietverstrekking. Bij Swishfund kunt u een kortlopende lening aanvragen voor drie tot twaalf maanden. Terugbetaling gaat automatisch en via een percentage van de omzet. Hierdoor is uw aflossing altijd perfect in balans met de omzet van uw onderneming.

 

Swishfund.nl is een nieuw online beleggingsplatform dat beleggers een eenvoudige en handige manier biedt om te beleggen in een breed scala aan activa. Swishfund.nl biedt toegang tot een breed scala aan beleggingsproducten, waaronder aandelen, obligaties en onroerend goed, en stelt beleggers in staat hun portefeuilles gemakkelijk te diversifiëren. Swishfund.nl biedt ook een breed scala aan functies, waaronder automatische herinvestering en 24/7 klantenondersteuning. Swishfund.nl is de perfecte keuze voor beleggers die hun geld veilig en gemakkelijk willen beleggen.

Informatie over SwishFund

Voordelen van SwishFund

 • Mensen achter de schermen zijn ook ondernemers
 • Rente wordt bepaald door omzet
 • Binnen 10 minuten aangevraagd
 • Binnen 24 uur geld op uw rekening
 • Wordt niet gekeken naar BKR-registraties
 • Slechts 2% afsluitkosten
 • Automatische aflossing
 • Looptijd te kiezen in stappen van een maand
 •  

Nadelen van SwishFund

Voorwaarden

 • Minimale jaaromzet van 50.000 euro
  Uw onderneming is tenminste één jaar actief
  U beschikt over een KvK-registratie
  U beschikt over een zakelijke bankrekening
 •  

Werkwijze

Een voorstel aanvragen is bij Swishfund geheel gratis en vrijblijvend. Binnen 48 uur ontvangt u dit voorstel en het is mogelijk om hier met een medewerker van Swishfund over te praten. Besluit u een lening aan te vragen bij Swishfund, dan kan dit online en binnen tien minuten. Uw aanvraag wordt binnen één werkdag beoordeeld, waarna u direct het geld op uw rekening krijgt gestort. Voor deze aanvraag heeft Swishfund een transactie-overzicht van uw zakelijke bankrekening nodig. Aan de hand van deze informatie voert Swishfund een kredietanalyse uit. Hierbij wordt alleen gekeken naar de cashflow van uw onderneming.

Bij toekenning van een krediet heeft u direct toegang tot het geld. De mogelijkheden tot terugbetalen zijn flexibel. Dit gaat altijd automatisch, op basis van een percentage van de door u gedraaide omzet. Dit kan via uw PIN-apparaat, maar ook via dagelijkse- of wekelijkse incasso. Omdat de terugbetaling automatisch gaat, mist u nooit een betalingstermijn. De hoogte van de premie hangt af van het leenbedrag en van de risico-inschatting die Swishfund maakt.

FAQ SwishFund

Swishfund is een innovatieve financiële dienstverlener die werd opgericht door ondernemers.

Bij Swishfund kunt u een kortlopende lening aanvragen voor drie tot twaalf maanden. Terugbetaling gaat automatisch en via een percentage van de omzet.