Zakelijk Krediet

Gemakkelijk berekenen van een zakelijk krediet? Maak nu de berekening en kijk welke banken iets voor jou kunnen betekenen.

Partners

Wij werken samen met de volgende verstrekkers voor een zakelijk krediet

Waarom een zakelijk krediet afsluiten via Financiering.nl

01.

Online aanvragen

Vul in waarvoor je graag de berekening wilt maken.

02.

Bekijk alle mogelijkheden

In het overzicht krijg je direct terug welke banken tegen welke voorwaarden financieren.

03.

Aanvragen

Direct het aanvraagproces ingaan voor het aanvragen van jouw zakelijke krediet.

Wat zeggen onze klanten over onze zakelijke Kredieten.

Woman in Leather Shop
Counting Home Finances

Waarom een zakelijk krediet

Heb je op de korte termijn geld nodig om te investeren in jouw bedrijf? Kies dan voor zakelijk krediet. Je krijgt in dat geval het geld niet op jouw rekening gestort, maar de geldverstrekker zet het voor je klaar. Wanneer je geld nodig hebt, neem je het op. Dit kan zo vaak als je wilt en je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je opneemt. Uiteraard is er wel sprake van een maximumbedrag dat jij op kunt nemen. Bij zakelijk krediet los je maandelijks af. Het afgeloste gedeelte kun je wel weer gebruiken wanneer je geld nodig hebt.

Zakelijk krediet online afsluiten.

Met behulp van zakelijk krediet kun je bepaalde uitgaven voor jouw bedrijf financieren. Veel mensen verwarren het met een zakelijke lening, maar er zijn wel degelijk verschillen. Zo ontvang je bij zakelijk krediet het gewenste bedrag niet op jouw rekening. De geldverstrekker zet het krediet voor je klaar wanneer jouw aanvraag is goedgekeurd. Je kunt hier vervolgens geld uit opnemen wanneer je het nodig hebt. Er wordt een maximumbedrag afgesproken en je bepaalt zelf hoeveel je per keer opneemt. Bij zakelijk krediet los je maandelijks af. In tegenstelling tot een zakelijke lening kun je het afgeloste bedrag bij zakelijk krediet wel weer opnieuw opnemen. 

 

Heb je geld nodig om bijvoorbeeld rekeningen van leveranciers of  jouw personeel te betalen? Dan biedt zakelijke krediet mogelijk uitkomst. Voordat je het geldbedrag toegewezen krijgt, moet je allereerst een aanvraag indienen. Zakelijk krediet aanvragen kan tegenwoordig bij verschillende partijen. Jij kunt je allereerst tot een bank richten. Steeds meer mensen kiezen er ook voor om krediet aan te vragen bij een (online) geldverstrekker. Wil je weten wat in jouw geval de beste keuze is? Begin dan niet met zakelijk krediet aanvragen voordat je een vergelijking hebt gemaakt. Zodoende weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor de lening.

 

Heb je snel zakelijk krediet nodig? Richt je dan tot een online kredietverstrekker. Omdat alles bij deze kredietverstrekker via het internet loopt, kun je 24 uur per dag een aanvraag indienen. In de meeste gevallen krijg je binnen de kortste keren een voorstel. Soms moet je bepaalde documenten aanleveren, maar dit verschilt per kredietverstrekker. Wanneer alles akkoord is, zet jij digitaal je handtekening onder het aanbod. De geldverstrekker zet het gewenste bedrag vervolgens direct voor jou klaar, waardoor je er meteen gebruik van kunt maken. Zakelijk krediet is dus ideaal wanneer je op korte termijn geld nodig hebt voor jouw bedrijf. 

Voor langlopende investeringen in jouw bedrijf sluit je een zakelijke lening af. Maar hoe zit het wanneer je alleen geld nodig hebt voor uitgaven op de korte termijn? In dat geval is het wat onzinnig om een langlopende lening af te sluiten. Kort zakelijk krediet is in dat geval een betere optie. Bij het aangaan van deze lening spreek je een looptijd af met de geldverstrekker. Gedurende de looptijd kun jij constant putten uit het bedrag dat is klaargezet, tenzij je het maximale bedrag reeds gebruikt hebt. Je lost maandelijks geld af en je betaalt enkel rente over het bedrag dat je opneemt. Heb je een bepaald deel afgelost en het geld toch weer nodig? Dat is mogelijk bij kort zakelijk krediet. 

 

Wil je niet vastzitten aan een vast geldbedrag en geld op kunnen nemen wanneer jij het nodig hebt? Dan is zakelijk doorlopend krediet ideaal. Wanneer je voor dit krediet kiest, spreek je met de geldverstrekker een bedrag af dat beschikbaar wordt gesteld. De geldverstrekker zet dit bedrag voor jou klaar en jij kunt hieruit putten. Je bepaalt zelf hoeveel, hoe vaak en wanneer je geld opneemt. De enige verplichting die je hebt, is maandelijks aflossen. Grote voordeel van zakelijk doorlopend krediet is dat je het afgeloste bedrag wel gewoon weer op kunt nemen wanneer je het nodig hebt.

 

Aangezien het bij zakelijk krediet om een lening gaat, betaal je hier rente over. Toch gaat de rente bij dit krediet anders in zijn werk dan bij een langlopende zakelijke lening. Je betaalt namelijk geen rente over het hele bedrag dat de geldverstrekker voor jou klaar zet. Bij zakelijk krediet wordt er alleen rente in rekening gebracht voor het bedrag dat jij opneemt. Staat er bijvoorbeeld 20.000 euro klaar en neem jij hier 5000 euro van op? Dan betaal je enkel rente over deze 5000 euro. Over de 15.000 euro die blijft staan, betaal je geen rente. Bij deze lening hoef je niet bang te zijn dat je onnodig veel kosten maakt.