zakelijke lening aanvragen zonder jaarcijfers

zakelijke lening aanvragen zonder jaarcijfers<a href="https://financiering.nl/informatie/zakelijke-lening-aanvragen/" data-internallinksmanager029f6b8e52c="154" title="Zakelijke lening aanvragen" target="_blank" rel="noopener">Zakelijke lening aanvragen</a> zonder jaarcijfers

Introductie: zakelijke lening aanvragen zonder jaarcijfers

Er is een tijd geweest dat het erg moeilijk was om een lening te krijgen als je geen jaarcijfers had. Maar tegenwoordig is het mogelijk voor bedrijven om een zakelijke lening te krijgen zonder dat er jaarcijfers aan te pas komen. Hoe je dat precies doet, lees je in deze artikel!

Hoe werkt het?

Een zakelijke lening krijgen zonder jaarcijfers is goed mogelijk voor bedrijven die net zijn gestart of net een nieuw product op de markt hebben gezet. Door slimme data-analyse is er zicht gekregen op een bedrijf zonder jaarcijfers. Hierdoor kan je alsnog een lening aanvragen, zonder de verplichte cijfers.

Waar moet je op letten?

Het is belangrijk dat je als bedrijf een kredietscore hebt. Hierbij worden er verschillende gegevens doorverstrekt aan een financiële instelling, zoals bijvoorbeeld klanten die je regelmatig betaalopdrachten hebben verstuurd. Een andere manier om een lening te krijgen is er voor te zorgen dat je als ondernemer garant staat voor de aflossing van het geleende bedrag.

Waar kan je een zakelijke lening aanvragen?

Er zijn diverse financiële instellingen waar je terecht kan voor een zakelijke lening. De meest bekende zijn ABN AMRO, ING en Rabobank. Maar je kan ook terecht bij betaaloplossingen zoals Adyen of Mollie.

Hoeveel rente betaal je over de lening?

De rente die je betaalt, is afhankelijk van de leenvorm. Er zijn in Nederland verschillende leenvormen, waaronder een korte lening, een termijnspaarlening of een doorlopend krediet. Elke leenvorm heeft zijn eigen rentepercentage. Bespreek met je financiële instelling wat voor jouw bedrijf het beste is.

FAQ

Kan ik als startende ondernemer een zakelijke lening aanvragen zonder jaarcijfers?

Ja, het is mogelijk voor startende ondernemers om een zakelijke lening aan te vragen zonder jaarcijfers.

Wat voor gegevens worden er verstuurd naar de financiële instelling?

Klanten die je regelmatig betaalopdrachten hebben verstuurd, worden naar de financiële instelling verstuurd.

Hoeveel rente betaal ik over de lening?

Derente die je betaalt, is afhankelijk van de leenvorm. Bespreek met je financiële instelling wat voor jouw bedrijf het beste is.

Conclusie

In deze artikel hebben we stilgestaan bij de mogelijkheid om een zakelijke lening aan te vragen zonder jaarcijfers. Door slimme data-analyse is er zicht gekregen op een bedrijf zonder jaarcijfers. Hierdoor kan je alsnog een lening aanvragen, zonder de verplichte cijfers. Let er wel op dat je als ondernemer garant staat voor de aflossing van het geleende bedrag en dat je de rente betaalt die past bij de leenvorm die je kiest.


Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Gerelateerd nieuws