zakelijke lening

Zakelijke lening vergelijken

Gemakkelijk zakelijke financiering berekenen? Maak nu de berekening en kijk welke banken iets voor jou kunnen betekenen.

Wat is een zakelijke lening?

Een zakelijke lening is een geldbedrag dat een bedrijf leent van een kredietverstrekkende instelling om zijn activiteiten te financieren. De lening wordt meestal gebruikt om de kosten van voorraad, salarisadministratie of andere kosten te dekken.

Er zijn verschillende soorten zakelijke leningen, elk met zijn eigen eisen en voorwaarden. Sommige leningen zijn gedekt door de activa van het bedrijf, terwijl andere ongedekt zijn. Het rentepercentage en het aflossingsschema zijn ook afhankelijk van het type lening.

Het is belangrijk om verschillende kredietverstrekkers te onderzoeken en hun tarieven en voorwaarden te vergelijken voordat u een zakelijke lening aanvraagt. Lenders hebben doorgaans gedetailleerde financiële informatie over het bedrijf nodig, dus het is belangrijk om nauwkeurige gegevens te hebben om in aanmerking te komen voor de beste deal.

Eisen voor bedrijfsleningen

Om in Nederland een zakelijke lening te krijgen, moet u aantonen dat uw onderneming financieel stabiel is en toekomstperspectief heeft. De Nederlandse bankensector is sterk gereguleerd, dus u moet ook een gedetailleerd businessplan en een kredietgeschiedenisrapport indienen. Daarnaast kan het zijn dat u persoonlijke garanties moet geven van aandeelhouders of bestuurders van de onderneming.

Zakelijke lening spoed

Bij het vergelijken van zakelijke leningen in Nederland zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Het belangrijkste waar u naar wilt kijken, zijn de rentetarieven, omdat deze sterk kunnen verschillen van kredietverstrekker tot kredietverstrekker. U zult ook op de hoogte willen zijn van de verschillende beschikbare leningproducten, aangezien elke geldschieter zijn eigen unieke aanbiedingen kan hebben. Bovendien moet u ervoor zorgen dat u volledig op de hoogte bent van de voorwaarden van elke lening die u overweegt, aangezien deze ook kunnen variëren.

Als het gaat om het vinden van een zakelijke lening in Nederland, is het belangrijk om je onderzoek te doen en je opties te vergelijken. Rentetarieven en leningproducten kunnen aanzienlijk verschillen van kredietverstrekker tot kredietverstrekker, dus het is belangrijk om de tijd te nemen om de beste deal voor uw bedrijf te vinden.

Hoe kunnen wij je verder helpen met een zakelijke lening?

Waarom een zakelijke lening afsluiten via Financiering.nl

Zakelijke lening online aanvragen

Vul het bedrag in en waarvoor je graag de berekening wilt maken. Wij gaan direct voor je aan de slag.

Bekijk alle zakelijke lening mogelijkheden

In het overzicht krijg je direct terug welke banken tegen welke voorwaarden financieren.

Zakelijke lening aanvragen

Je kan vervolgens direct het aanvraagproces ingaan voor het aanvragen van jouw zakelijk krediet.

Startende ondernemers en een zakelijke lening

Een bedrijf starten is geen gemakkelijke taak. Het kost veel hard werk, toewijding en natuurlijk geld. Voor veel ondernemers is de grootste uitdaging niet het starten van het bedrijf, het is het geld krijgen om het bedrijf te starten. Dat is waar een zakelijke lening om de hoek komt kijken.

Een zakelijke lening kan het geld opleveren dat u nodig heeft om uw bedrijf van de grond te krijgen. Het kan helpen om zaken als opstartkosten, inventaris, marketingkosten en meer te dekken. En het beste van alles is dat er een verscheidenheid aan verschillende leningen beschikbaar is die in elk budget passen.

Als u overweegt om uw eigen bedrijf te starten, moet u uw financieringsmogelijkheden onderzoeken. Een zakelijke lening kan een prima manier zijn om op de juiste manier aan de slag te gaan.

Onderpand zakelijke lening

Een zakelijke zakelijke lening is een soort lening die wordt gedekt door activa die toebehoren aan de kredietnemer. Deze activa kunnen van alles van waarde zijn, inclusief onroerend goed, apparatuur en inventaris. Het doel van een zakelijke lening als onderpand is om de geldschieter enige zekerheid te geven dat hij zijn verliezen kan recupereren in het geval dat de lener in gebreke blijft met de lening.

Zakelijke onderpandleningen zijn een populaire optie voor kleine bedrijven die kapitaal nodig hebben, maar mogelijk niet de kredietgeschiedenis of financiële stabiliteit hebben om in aanmerking te komen voor een traditionele lening. Door de lening met activa te beveiligen, heeft de eigenaar van een klein bedrijf toegang tot het kapitaal dat hij nodig heeft om zijn bedrijf te laten groeien, terwijl hij toch eigenaar blijft van zijn waardevolle activa.

Er zijn verschillende voordelen aan het verkrijgen van een zakelijke lening als onderpand. Ten eerste kan het u helpen om goedgekeurd te worden voor een groter geleende bedrag, aangezien de geldschieter meer zekerheid heeft als u uw betalingen niet nakomt.

Rente zakelijke lening

De rentetarieven op zakelijke leningen kunnen variëren, afhankelijk van de kredietverstrekker, het bedrag van de lening en de voorwaarden van de overeenkomst. Over het algemeen zullen de rentetarieven hoger zijn voor grotere leningen en voor leningen met kortere looptijden. De beste manier om een nauwkeurige schatting te krijgen van de rente die u betaalt, is door contact op te nemen met enkele kredietverstrekkers en om offertes te vragen.

Zorg ervoor dat u de rentetarieven en voorwaarden van verschillende kredietverstrekkers vergelijkt voordat u een lening aangaat. Het is belangrijk om een geldschieter te vinden die een tarief biedt dat past bij uw budget en die voorwaarden heeft die gunstig zijn voor uw bedrijf.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat niet alle zakelijke leningen rente in rekening brengen. Sommige kredietverstrekkers bieden leningen aan zonder rente of met zeer lage rentetarieven. Als u op zoek bent naar een lening zonder rente, vraag hier dan zeker naar voordat u een aanvraag indient.

Zakelijke lening starter

Een starterslening is een financiering die bedoeld is om te helpen bij de financiële behoeften van een nieuw bedrijf. De opbrengst van een starterslening kan worden gebruikt voor zaken als werkkapitaal, de aankoop van apparatuur, machines, benodigdheden, inventaris en meubilair, en de aankoop of bouw van onroerend goed. Nieuwe ondernemers kunnen ook rekening houden met creditcards, bedrijfssubsidies en crowdfunding.

Onze Partners​

Wij werken samen met meerdere geldvestrekkers om zo een onafhandelijk advies te kunnen geven.

qeld

Qeld

Bij Qeld Bedrijfsleningen komen kleine en middelgrote bedrijven in aanmerking voor een lening vanaf 1.000 euro tot een bedrag van maximaal 50.000 euro.

logo swishfund

Swishfund

Swishfund is een innovatieve financiële dienstverlener die werd opgericht door ondernemers voor ondernemers. Begin nu met het aanvragen van een lening.

logo new10

New10

New10 is het antwoord van ABN AMRO op nieuwe, online geldverstrekkers voor ondernemers. Het is een bank die online leningen aanbiedt voor mkb’ers.

logo floryn

Floryn

Bij Floryn kunt u een zakelijk krediet aanvragen tot 2.000.000 euro. U kunt ook terecht bij Floryn voor een financiering van 10.000 euro.

logo bridgefund

Bridgefund

BridgeFund maakt het voor u als ondernemer mogelijk om bedragen te lenen en online aan te vragen tot 250.000 euro.

New partners?

Willen jullie als partner ook graag onderdeel uitmaken van Financiering.nl? Neem dan snel contact met ons op.

Zakelijke financiering

“Een zakelijke financiering aanvragen via Financiering.nl heeft ons direct geholpen met onze nieuwe aankoop.”

Pieter V